Referanser

Virksomheter som har ambisjoner og som gir rom for mennesker i utvikling

Tom Helland

De som får dette tilbudet fra sin arbeidsgiver bør bare sette av tid til dette. Dette er et kursopplegg som treffer deg akkurat der hvor man skal treffe for å oppnå egne mål. Dette med individuell coaching er lagt opp slik at man virkelig føler at det er DU som er midtpunktet og at man vil du skal lykkes 100%.

Kursformen er helt ny og den peker mot morgendagens ledere som skal motta en ny generasjon av arbeidstakere som stiller helt andre krav med tanke på involvering og inkludering. Det er opp til hver enkelt som går dette kurset hvor mye man vil lære og ta med seg tilbake til sin egen arbeidsplass, de som leder kurset GLØD har i hvert fall gitt deg muligheten. Benytt deg av den muligheten. (Deltager på GLØD 2010)

Uttalelser fra flere deltagere på GLØD 2010 kan du lese her.

Anita Tomterstad

Lean med Glød har utviklet meg som leder. Å kunne heve kompetansen hos deg selv og dine medarbeidere. Bare den følelsen at man kan mestre og tørre å stille krav og stå for det man sier og gjør. Tryggheten er meget viktig. Det å spre glede og energi gjør alles hverdag bedre. Hver og en som får den gleden av å bli med, får en opplevelse som de ikke ville være foruten.

Meld deg på, dette er unikt. (Deltager på LEAN med GLØD 2011/2012)

Joakim Karlsson

Lean med Glöd ger dig den extra kick som behövs för att på allvar komma igång med problemlösning och fokus på waist reduktion. (Deltager på LEAN med GLØD 2011/2012)

Uttalelser fra flere deltagere på LEAN med GLØD 2011/2012 kan du lese her.

Inspirasjonsdag for tidligere Lean Med Glød for Toppledere 8. juni 2016

Inspirasjonsdag for tidligere GLØD-deltakere 9.juni 2016

 

Ledere som har hatt med deltagere på LEAN med GLØD 2011/2012 har også fått muligheten til å gi sine uttalelser. Deres opplevelser og erfaringer kan du lese her.

I tillegg er det utarbeidet en evalueringsrapport for GLØD 2010 og en for LEAN med GLØD 2011/2012. Kontakt Erik W. Thomassen dersom du ønsker tilgang til disse for å gjøre deg bedre kjent med ledertreningsprogrammene.