Vårt team

Vi vil gjerne bidra til at dere når deres mål mer effektivt

ROLF LARS HAUGEN

 

prosessleder

mobil: +47 480 52 841

e-postRolf Lars er utdannet ingeniør, økonom og pedagog, og har bred og variert erfaring fra det private næringsliv og offentlig sektor, hvorav 15 år i forskjellige lederstillinger. Han har lang fartstid innenfor trevareindustrien (dør, vindu og møbel) i roller som produksjons-, logistikk- og fabrikksjef og daglig leder.

I tillegg har han blant annet ledet virksomhet og konkrete prosjekter innenfor rekruttering og optimal jobbmatch, og han har også arbeidet med kvalitetsutvikling og utprøving av alternative læringsmetoder/læringsarenaer innenfor videregående opplæring. 

  

 

 

ERIK RØSHOL

prosessleder

mobil: +47 901 49 428

e-post

Erik har utdannelse innen industriell elektronikk/automatisering og har mer enn 20 års erfaring fra forskjellig roller innen industri og logistikk/distribusjon. Han startet sitt yrkesliv med prosjektering, installasjon og drift/service av automatiseringsanlegg og har deretter hatt forskjellige roller innen produksjonsledelse, kvalitetssikring, produktutvikling og salg.

De siste 18 årene har han vært bedriftsleder og har gjennom dette erfaring fra flere bransjer. Erik har ledet flere av disse bedriftene gjennom omstillingsprosesser og har bl.a benyttet Lean filosofi og Lean verktøy for å oppnå forbedringer og styrket lønnsomhet.